Isännöintipalvelut luotettavasti

Ota yhteyttä

Tili & Isännöinti Karmitsa tarjoaa taloyhtiön ja sen asukkaiden arkea helpottavat isännöintipalvelut.

 

Olemme sekä isännöinti- että tilitoimisto, joten huolehdimme sekä käytännön asioista että taloyhtiön taloudesta ammattitaidolla.
Toimialueemme on Rautavaara, Nilsiä, Tahko, Varpaisjärvi ja Nurmes.

Isännöitsijä helpottaa asukkaiden arkea

Isännöitsijä tekee asukkaiden arjesta vaivattomampaa ja auttaa pitämään asumiskustannukset kohtuullisina. Hän huolehtii siitä, että taloyhtiön päätökset ovat olemassa olevan lainsäädännön mukaisia, ja että taloyhtiön hallitus saa riittävästi tietoa päätöksentekonsa tueksi. Isännöitsijän vastuulle kuuluvat taloyhtiön hallitusten ja yhtiökokousten järjestelyt ja kokouskutsujen toimittaminen.

 

Isännöitsijä huolehtii myös taloyhtiön taloushallinnon hoitamisesta. Hänen tehtäviinsä kuuluvat kirjanpito ja tilinpäätöksen teko sekä seuraavan tilikauden talousarvion valmistelu.

Kiinteistösihteeri hoitaa taloyhtiön reskontrat, eli laskuttaa vastikkeet ja seuraa suoritukset sekä vastaanottaa ostolaskut ja hoitaa ne maksatukseen. Kiinteistösihteeri seuraa mittarilukemia ja hoitaa kulutusperusteisteen vastikkeiden laskutuksen.

Isännöintitoimiston asukassivut

Käytössämme on nykyaikainen isännöintijärjestelmä Hausvise.

Osakkaille ja asukkaille on käytössään asukassivut, joiden kautta on vaivatonta seurata vastikelaskutusta ja omia suorituksia, myös kulutustiedot ovat palvelussa saatavilla. Palvelun kautta taloyhtiön tiedotteet ja yhtiökokouskutsut tavoittavat osakkaat nopeasti ja luotettavasti. Omien sivujen kautta osakas pystyy myös tekemään vaivattomasti muutostyöilmoitukset ja mittarilukemailmoitukset.

Taloyhtiön hallituksella on mahdollisuus halutessaan seurata yhtiön rahaliikennettä ja kirjanpitoa reaaliajassa asukassivujenkautta.

Pääset Hausvise-asukassivustolle tästä.

Isännöitsijätodistukset

Isännöitsijätodistuksen tarvitset esimerkiksi asuntokauppojen yhteydessä. Asuntokauppatilanteessa isännöitsijäntodistus saa olla enintään kolme kuukautta vanha.

 

Isännöitsijätodistus sisältää keskeiset tiedot taloyhtiön historiasta, taloudellisesta tilasta, rakennuksista ja niiden kunnosta sekä tehdyistä ja suunnitelluista korjauksista. Isännöitsijä vastaa todistuksen sisällön oikeellisuudesta ja päivittää muuttuneet tiedot.

Isännöintipalveluiden hinta

Saat meiltä isännöintipalvelun alkaen 125 €/kk (alv 0 %). Hinta kattaa hallinnollisen isännöinnin taloyhtiölle, jossa on alle 10 asuntoa.

Pyydä tarjous, niin räätälöidään teidän tarpeisiinne sopiva isännöintikokonaisuus!

Yhteystiedot

OSOITE

Ollintie 3

     73900 Rautavaara

PUHELIN

SÄHKÖPOSTI

OLEMME TAVATTAVISSA

Maanantai - Perjantai 09:00 - 15:00

TIli & Isännöinti Karmitsa Rautavaaralla

Ilmoita mittarilukema

Vesi
Sähkö
Kaukolämpö

* Pakolliset kentät

hCaptcha
Puhelinkuvake

Tarjoamme isännöintipalvelut luotettavasti ja taloyhtiösi tarpeisiin mukautuen. Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot